Taiwan
Hauming Import & Export CO., LTD.
địa chỉ: 1F., No.42-8, Xikun 1st St., Banqiao Dist., New Taipei City 220, Taiwan
Điện thoại: +886-2-26818851 ext.23
Fax: +886-2-26818861
Tax ID: 16261682

China
địa chỉ:5F, NO.11 plant,Huliyuan, Tongan industrial concentration district, Xiamen city, Fujian province, China
Mr. You: +86-13850057220
Email: 13850057220@163.com

Indonesia
địa chỉ: Desa Playangan, Dusun 3 RT 03, RW 01
Kecamatan: Gebang
Kabypaten: Cirebon
Jawa Barat, Indonesia. 45191
Email: aningsihhauming@yahoo.co.id
Điện thoại: 009-62-81322074110

Vietnam
địa chỉ: No E9/193G, Hamlet 6, Tan Nhut Village, Binh Chanh District, Ho Chi Minh City
Trần cẩm Quang: 0907484118
Điện thoại: 028.2229 0088
Email: hauming.mei@gmail.com

Bạn đang ở đây: Trang chủ -> Giới thiệu
Hauming Import & Export CO., LTD. là một trong những nhà sản xuất nổi tiếng, nhà cung cấp và xuất khẩu của In chuyển nhiệt, với một nhà máy ở Việt Nam. Với nhiều năm kinh nghiệm trong dòng làm, chúng tôi được biết đến với hiệu năng vượt trội của chúng tôi trong ngành công nghiệp. Chúng tôi đã giúp mình là một trong những thương hiệu hàng đầu trong Việt Nam. Chúng tôi liên tục nâng cấp sản phẩm của chúng tôi để đáp ứng các tiêu chuẩn quốc tế. Chúng tôi tổ chức một đội ngũ các chuyên gia, cung cấp vào thời gian giao hàng với chất lượng cao. Sự chân thành của chúng tôi và công việc khó khăn đã giúp chúng tôi phù hợp với chất lượng của chúng tôi với tiêu chuẩn quốc tế.

Giới thiệuSince 1997, Hauming Company supply professional heat transfer technology skills. Not only production all types material, but also research and development about creative new products. Hauming Company have supply chain of one-stop (orders - factory - service - shipping) system.
Hauming Company gone through for 15 years follows corporate philosophy: excellent customer service, quality, innovation.
Hauming Company all our products have passed the National Europe and the United States and Poison inspection, we will continue to provide customers with the most quality products, the most attentive service.
Organization Structure

Products Creative Skills
Hauming Company continued innovation spirit, many technical problems to be solved, hope to supply service to solve customers’ production process questions.

Supply Chain Planning
Our Company from orders (customized), quotes, proofing, factory production, shipment, customer feedback. Hauming Company can use this online websites to control the supply chain process, and supply customized service, the immediate reaction by online customer service by Skype, Facebook and more social network.
If you join us website becomes our member, you can use a lot of service from our company, example one of online order check, member customized e-paper and more.

B2B Spirit of Service
Hauming Company not only sale products, but rather "Lifelong Service"
When you encounter any of the company's products or technical problems, please tell us, we will wholeheartedly for your service.
Marketing Strategy
Hauming Company use Internet marketing strategies promotion the globalized market.
Hauming Company take the combination of technology and website information service, combined with the marketing strategy is thekey marketing strategy .


Sự chân thành của chúng tôi và công việc khó khăn đã giúp chúng tôi phù hợp với chất lượng của chúng tôi

In chuyển nhiệt

với tiêu chuẩn quốc tế. Theo các loại khác nhau của nhu cầu sản xuất, chúng tôi cung cấp các dịch vụ hoàn hảo cho bạn.